Menu
Film / Special / Topuri

Filme ianuarie 2019: descoperă premierele acestei luni!

filme ianuarie 2019

Filme bune anul are! După ce am analizat titlurile cu potențial din 2019, v-am pregătit o listă cu premierele de la început de an. Check this out!

Holmes & Watson – Premiera: 4 ianuarie

O nouă interpretare a poveștii scrise de Sir Arthur Conan Doyle, Holmes & Watson îi are în prim-plan pe Will Ferrell și John C. Reilly, în rolurile lui Sherlock Holmes și dr. Watson. Problema cu filmul acesta e că review-urile primite sunt atât de proaste, încât nu prea mai am curaj să merg la cinema să-l văd. Ah, iar pe IMDb are nota 3… 3 și un pic. O dovadă în plus că, uneori, distribuția (din care fac parte, în acest caz, și Ralph Fiennes, Hugh Laurie și Rebecca Hall) nu poate salva un film prost. filme

Ralph Break the Internet – Premiera: 4 ianuarie

Ralph (vocea lui John C. Reilly) din Wreck-It-Ralph se avântă de aceasta dată în lumea internetului și încearcă să găsească o piesă de schimb, fără de care jocul video Sugar Rush nu ar mai putea exista.

The Mule – Premiera: 4 ianuarie

Mi-au plăcut dintotdeauna filmele lui Clint Eastwood, mi se pare ca au un realism care pur și simplu te doboară. The Mule este povestea unui veteran care ajunge să lucreze pe post de curier pentru un cartel mexican. Fără să își dea seama, într-o clipă, viața îi scapă de sub control și trecutul îl ajunge din urmă.

The Snow Queen: Mirrorlands – Premiera: 11 ianuarie filme

O animație în ton cu anotimpul, The Snow Queen: Mirrorlands ne poartă în Ținutul Oglinzilor, un loc în care un rege copleșit de amărăciune hotărăște să îi trimită pe toți cei care practică magia.

The Upside – Premiera: 11 ianuarie

Remake al filmului francez Intouchables (pe care, dacă nu l-ați văzut încă, vă rog să vă organizați să-l vedeți – e genial!), The Upside îi are pe Bryan Cranston și Kevin Hart în rolurile principale: primul, un milionar paraplegic, al doilea, un fost pușcăriaș care îi devine îngrijitor și cel mai bun companion.

Papillon – Premiera: 18 ianuarie

Inspirat din fapte reale, filmul spunea povestea lui Papillon (Charlie Hunnam), un hot mărunt, care este condamnat la închisoare pe viață pentru o crimă pe care nu a comis-o. În încercarea de a se salva, pune la cale un plan de evadare, fiind ajutat de un deținut foarte bogat, Dega (Rami Malek), care are nevoie de protecție în pușcărie.

The House That Jack Built – Premiera: 18 ianuarie

Primul film regizat de Lars von Trier de la Nimphomaniac încoace, The House That Jack Built este un horror despre un criminal în serie, care vrea ca fiecare act macabru să fie gândit ca o adevărată operă de artă.

Glass – Premiera: 18 ianuarie

Kevin Crumb (James McAvoy), protagonistul din Split, revine pe marile ecrane, însă de această dată nu mai încearcă să își țină cele 24 de personalități sub control. Nici măcar pe The Beast.

Mary Queen of Scots – Premiera: 25 ianuarie

Urmăresc cam toate filmele istorice, mai ales dacă sunt despre monarhia britanică, iar Saoirse Ronan este una dintre actrițele mele preferate, așa că Mary Queen of Scots, o poveste care urmărește conflictul dintre Mary Stuart, Regina Scoției, și Regina Elizabeth I, Regina Angliei, este unul dintre titlurile pe care le aștept cel mai mult în ianuarie.

Destroyer – Premiera: 25 ianuarie

La fel de tare aștept și Destroyer, cu Nicole Kidman, care este de nerecunoscut în rolul unei polițiste marcate de o misiune din trecut, o misiune care a avut un final tragic.

Dogman – Premiera: 25 ianuarie

Marcello (Marcello Fonte) este un simpatic frizer de câini, care ocazional mai vinde și droguri. Viața lui ia o turnură neașteptată în clipa în care Simone, un fost boxer, este eliberat din închisoare și începe să stârnească groază în cartier. Dar Marcello este foarte hotărât să nu mai accepte umilințele acestuia, așa că pune la cale un plan de răzbunare.

 

Avem un cățel în poveste, deci ăsta ar trebui să fie cel mai bun motiv pentru a vedea A Dog’s Way Home. Filmul documentează drumul pe care acesta îl străbate în încercarea de a-și regăsi stăpânul. filme

Foto: outnow.ch