Menu
Film / Special / Topuri

Filme iulie 2018: descoperă premierele lunii!

filme iulie 2018

Filme iulie 2018: documentare faine, animații, aventură, multe comedii și un strop de dramă – iată care sunt titlurile care intră în cinematografe luna aceasta.

Ant Man and the Wasp – 6 iulie

Oamenii ăștia de la Marvel nu stau deloc potoliți și, la nici trei luni de la Infinity War, îl scot la înaintare pe cel mai mic supererou: Ant Man (Paul Rudd). De această dată, Scott Lang / Ant-Man (Paul Rudd) este prins între două roluri importante: cel de supererou și cel de părinte. Pe măsură ce se străduiește să găsească un echilibru între viața personală și responsabilitățile de Ant-Man, este însărcinat de Hope van Dyne (Evangeline Lilly) și de Dr. Hank Pym (Michael Douglas) cu o nouă misiune urgentă și periculoasă.

Tag – 6 iulie

Porția de comedie a lunii iulie este asigurată de Tag și de cinci prieteni (interpretați de Jon Hamm, Jeremy Renner, Jake Johnson, Ed Helms și Hannibal Buress) care joacă leapșa dintotdeauna. Și nu renunță la tradițiile lor nebune nici măcar în pragul nunții unuia dintre ei. 😀

Sicilian Ghost Story – 6 iulie filme iulie 2018

Simplul fapt că scrie Sicilian acolo în titlu mă face să-mi doresc la nebunie să văd filmul acesta, pentru că efectiv nu ai cum să dai greș cu o poveste din unul dintre cele mai frumoase locuri din lume. După ce Giuseppe (Gaetano Fernandez), colegul său, dispare fără urmă, Luna (Julia Jedlikowska) este hotărâtă să nu se dea bătută și să-l găsească.

Procesul – 13 iulie

Un documentar pe care îl aștept cu nerăbdare luna aceasta este Procesul, de Claudiu Mitcu și Ileana Bîrsan, care explorează cazul lui Mihai Moldoveanu, un fost ofițer al armatei, condamnat la închisoare pentru o crimă pe care susține că nu a comis-o, o anchetă cu multe, multe lacune. filme iulie 2018

The Place – 13 iulie

Multe filme italiene luna asta! În regia lui Paolo Genovese, The Place urmărește aventura unui grup de necunoscuți care intră în contact cu un personaj misterios despre care cred că are puterea de a le împlini dorințele. filme iulie 2018

Budapest Noir – 13 iulie filme iulie 2018

Un film care prezintă și un foarte interesant background politico-social, Budapest Noir urmărește demersul unui jurnalist de investigație, Zsigmond Gordon, care pornește pe urmele criminalului unei fete de origine evreiască din Budapesta anului 1936.

Skyscraper – 13 iulie filme iulie 2018

Nici Dwayne Johnson nu poate sta departe de marile ecrane, iar de această dată se trezește prins într-o clădire în care a izbucnit un incendiu catastrofal, o clădire în care se află și familia sa.

Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation – 13 iulie

Nu prea mai țin minte exact ce s-a întâmplat în primele două filme ale seriei, dar știu că am râs mult de Dracula (vocea lui Adam Sandler). De această dată, morocănosul Dracula se află în vacanță cu familia sa, pe o navă de croazieră, unde o cunoaște pe Erika (vocea lui Kathryn Hahn). Deși Dracula este atras de ea, Erika este strănepoata vânătorului de monștri Abraham Van Helsing și are alte planuri pentru el.

Mamma Mia! Here We Go Again – 20 iulie

Gata, pe 20 iulie muzica revine pe marile ecrane. Mamma Mia! e genul de film pe care l-aş revedea iar şi iar, pentru că pur şi simplu îmi dă o stare de bine. Aşa că de-abia aştept Here We Go Again, mai ales că, de această dată, povestea va fi despre tânăra Donna (Lily James) şi aventurile ei alături de The Dynamos.

The Equalizer 2 – 20 iulie

Robert McCall (Denzel Washington) se întoarce la cinema, pregătit să facă din nou dreptate și să-i pedepsească pe cei care i-au ucis o veche prietenă.

Maria by Callas – 20 iulie

Spuneam că este o lună a documentarelor faine, iar Maria by Callas, un titlu care a fost proiectat și la TIFF anul acesta, nu face excepție. Filmul urmărește povestea sopranei Maria Callas, cea mai cunoscută cântăreață de operă din toate timpurile.

Incredibles 2 – 27 iulie

Familia de supereroi trece printr-o serie de schimbări, mai ales că, de această dată, Helen (vocea lui Holly Hunter) e în centrul acțiunii. Atunci când un nou ticălos pune la cale un complot periculos, Incredibilii trebuie să găsească o cale să îl oprească rapid.

Adrift – 27 iulie

Șiii am ajuns și la filmul pe care îl aștept cel mai tare luna asta, pentru că, evident, sunt doar o simplă fată, cu plăceri care se numesc SAM CLAFLIN. Inspirat dintr-o poveste reală, Adrift îi are în prim-plan pe Tami (Shailene Woodley) și Richard (Sam Claflin), un cuplu care pornește într-o aventură pe mare. După ce sunt prinși de un uragan pe apă, Richard este rănit foarte grav, iar Tami trebuie să găsească rapid o soluție pentru a fi salvați amândoi.

Foto: outnow.ch

No Comments

    Leave a Reply