Menu
Film / News

Filme mai 2018: descoperă premierele lunii!

filme mai 2018

Filme mai 2018: un pic de comedie, un pic de acţiune, puţin horror, o poveste Star Wars şi Deadpool 2 – iată care sunt titlurile care intră în cinematografe luna aceasta.

Truth or Dare – 4 mai

Dacă te pasionează filmele horror, acesta este pentru tine! Lucy Hale din Pretty Little Liars şi Tyler Posey din Teen Wolf încep să joace Adevăr şi provocare cu prietenii lor, însă acest joc aparent inocent se transformă în scurt timp în unul mortal.

I Feel Pretty – 4 mai

Amy Schumer nu se ia niciodată în serios şi nu o face nici în acest film despre o femeie care, după ce cade la sală şi se loveşte la cap, se trezeşte având impresia că este cea mai frumoasă din lume şi că poate face orice, uitând de toate vechile sale complexe.

Dans la brume – 11 mai

Înainte să vă spun despre ce este vorba, o să vă zic că joacă Romain Duris în el şi acesta ar trebui să fie un motiv suficient pentru a-l vedea. Glumesc. Sau nu. Anyway. O ceaţă mortală cuprinde Parisul şi singura salvare a oamenilor este să urce pe acoperişurile clădirilor, unde fumul nu poate ajunge. Dar oare cât pot rezista în astfel de condiţii?

Revenge – 11 mai

Uite, acesta pare un film promiţător din trailer. Trei bărbaţi pleacă la vânătoare în deşert, numai că unul dintre ei are neinspirata idee de a-şi aduce şi amanta. Numai că şi ceilalţi doi sunt interesaţi de ea, iar lucrurile iau rapid o turnură tragică. Tânăra este ucisă, dar îşi revine şi… se transformă în prădător.

Overboard – 11 mai

Leonardo Montenegro (Eugenio Derbez) are tot ce își poate dori, este bogat și lipsit de griji și nu a muncit nici măcar o zi în viața lui. La polul opus o găsim pe Kate Sullivan (Anna Faris), o mamă singură, care încearcă din răsputeri să-și întrețină familia și să învețe pentru a deveni asistentă medicală. Destinele acestor două personaje total opuse se vor intersecta într-un mod pe cât de neașteptat, pe atât de amuzant. Poate oare o minciună să țină împreună o poveste de dragoste și o nouă familie?

Deadpool 2 – 18 mai

Ştiu că îţi era dor de el, dar uite că gata, aşteptarea a luat sfârşit! De această dată, Wade Wilson/Deadpool (Ryan Reynolds) adună o echipă de ciudăţei simpatici pentru a-l ajuta în misiunea sa. Şi mai ştiu că ştii că va fi un film funny, dar trebuie să o menţionez de pe acum pe cea din trailer, cu „So dark. You sure you’re not from the DC Universe?” Am râs. Out loud. 😀

Jusqu’à la garde – 18 mai

În regia lui Xavier Legrand, filmul urmăreşte drama unui puşti ai cărui părinţi sunt prinşi în bătălia pentru custodia sa.

Solo: A Star Wars Story – 25 mai

Ce făcea Han Solo (Alden Ehrenreich) în tinereţe, înainte să li se alăture rebelilor din galaxie? Cutreiera cu nava lui, Millennium Falcon, spaţiul în lung şi-n lat, alături de Chewbacca. Şi multe altele, pe care le vei afla din 25 mai în Solo: A Star Wars Story.

Show Dogs – 25 mai

Cum ar fi o lume în care câinii inteligenţi ar lucra în FBI? Cu siguranţă, o lume cu mai puţine dezastre. Show Dogs este o aventură a patrupedelor care preiau controlul şi rezolvă cele mai complicate misiuni.

Book Club – 25 mai

O carte – Fifty Shades of Grey adică. Un club de lectură. Şi patru femei trecute lejer de prima tinereţe, ale căror vieţi se schimbă după ce încep să citească acest roman. Cu Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen şi Mary Steenburgen.

Foto: outnow.ch

No Comments

    Leave a Reply