Menu
Film / Premii

Globurile de Aur 2018: cele mai tari discursuri

globurile de aur 2018 cele mai tari discursuri

Globurile de Aur 2018 au fost altfel. Au fost cu mult negru și multe discursuri powerful. Despre hărțuirea sexuală. Despre femeile care au pornit mișcarea #MeToo și au avut curajul să povestească despre experiențele prin care au trecut. Despre schimbare.

Anul trecut, Meryl Streep a fost recompensată cu trofeul Cecil B. DeMille pentru întreaga sa carieră și a ținut un discurs despre inegalitate și abuzurile celor puternici, un discurs care a ridicat sala în picioare.

Anul acesta, a venit rândul lui Oprah Winfrey să primească acest premiu și să ridice sala în picioare, după ce a vorbit despre o epocă a hărțuirilor și a suferințelor pe care femeile le-au îndurat.

„I want all the girls watching to know that a new day is here on the horizon!” Winfrey chanted as the A-list audience jumped to its feet and cheered. And when that new day finally dawns, it will be because of a lot of magnificent women, many of whom are right here in this room tonight, and some pretty phenomenal men, fighting hard to make sure that they become the leaders who take us to the time when nobody ever has to say #MeToo again!”

Echipa din spatele serialului Big Little Lies, în frunte cu Nicole Kidman și Reese Witherspoon, a bifat un nou succes: patru Globuri de Aur pentru Cea mai bună miniserie, Cea mai bună actriță într-o minierie (Nicole Kidman), Cel mai bun actor în rol secundar într-o miniserie (Alexander Skarsgard) și Cea mai bună actriță în rol secundar într-o miniserie (Laura Dern).

Gary Oldman, unul dintre actorii mei preferați, a luat Globul de Aur pentru rolul lui Winston Churchill din Darkest Hour și, dacă tot a pornit atât de bine, sper că va lua și Oscarul în martie. 😀

James Franco rămâne un nebun (nu știu ce fumează în fiecare zi, dar pare că îl inspiră cum trebuie). Și de-abia aștept să îl văd în The Disaster Artist.

Și, nu în ultimul rând, the one and only… Saoirse Ronan. N-am ce face, o să vă tot povestesc despre ea pe Moviecore, pentru că nu e film în care fata asta să nu fi fost excepțională!

Sursa foto: www.outnow.ch

ÎȚI RECOMAND ȘI: Globurile de Aur 2018: câștigători

No Comments

    Leave a Reply