Menu
News / TV

His Dark Materials / Materiile întunecate – din 4 noiembrie pe HBO GO

His Dark Materials

Noul serial BBC One și HBO, His Dark Materials/Materiile întunecate, va putea fi urmărit pe HBO GO  din 4 noiembrie.

Adaptare a multi-premiatei trilogii omonime a lui Philip Pullman, serialul o urmărește pe Lyra (Dafne Keen), o tânără aparent obișnuită, foarte curajoasă, dintr-o altă lume. Aflată în căutarea unui prieten dispărut, ea descoperă un complot sinistru care implică mai mulți copii răpiți și încearcă să înțeleagă un fenomen misterios numit Praf.

Pe măsură ce călătorește prin diferite lumi, Lyra întâlnește ființe extraordinare și află secrete periculoase, iar soarta tuturor ajunge în mâinile ei.

Din distribuție fac parte: Ruth Wilson (câștigătoare a Globului de Aur pentru rolul din The Affair) care o interpretează pedoamna Coulter, Lin-Manuel Miranda (câștigător al premiului Tony pentru Hamilton) este Lee Scoresby, James McAvoy (nominalizat la Globurile de Aur pentru Atonement) interpretează rolul Lordului Asriel, Clarke Peters (The Wire, Treme) este Decanul Colegiului Jordan, James Cosmo este Farder Coram, Anne-Marie Duff este Ma Costa, Will Keen este părintele MacPhail și Ariyon Bakare este Lord Boreal.

Serialul fantasy este produs de Bad Wolf și New Line Cinema pentru BBC One și HBO. Producători executivi sunt: Dan McCulloch, Jane Tranter, Joel Collins și Julie Gardner pentru Bad Wolf; Philip Pullman, Jack Thorne, Tom Hooper, Otto Bathurst; Deborah Forte, Toby Emmerich și Carolyn Blackwood pentru New Line Cinema; și Ben Irving și Piers Wenger pentru BBC One.

Primul episod va avea premiera pe HBO GO pe 4 noiembrie, apoi un nou episod va fi disponibil în fiecare săptămână. Serialul His Dark Materials va fi difuzat la HBO în fiecare marți, de la ora 20:00.

Foto: HBO România