Menu
Film / News

Imagini noi din Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Crimes Grindelwald

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald este cea de-a doua parte a francizei Fantastic Beasts, o extensie a universului Harry Potter creat de J. K. Rowling. Acțiunea acestei serii are loc în New York-ul anilor ’20, cu mult înaintea celei din Harry Potter, iar personajul principal este, de această dată, Newt Scamander (Eddie Redmayne), un magizoolog exmatriculat de la Hogwarts, care ajunge în America cu scopul de a găsi și de a studia creaturile magice.

UPDATE: cele mai noi fotografii din The Crimes of Grindelwald au fost publicate în urmă cu doar câteva minute de Warner Bros. Ladies and gentlemen, îi avem pe Eddie Redmayne, Jude Law și… Johnny Depp. Tadaaam!

Dacă ați văzut primul film, probabil deja știți că… nu e Harry Potter. Adică da, sunt baghete, sunt farmece, sunt vrăjitori și vrăjitoare, dar eu una nu am simțit emoțiile alea pe care le simțeam atunci când mă uitam filmele Harry Potter (și pe care încă le simt ori de câte ori le revăd).

Chiar și așa, am fost foarte entuziasmată de acest film. În primul rând, pentru Eddie Redmayne. Mi se pare cel mai bun actor pentru rolul lui Newt, nu cred că-mi imaginam pe cineva mai potrivit decât el pentru asocierea cu lumea frumoasă a magiei din Harry Potter. Katherine Waterston, care o interpretează pe Tina, nu e Emma Watson, dar mi-a plăcut mult de ea și de personajul său. De fapt, întreaga distribuție (cu Ezra Miller în frunte!) mi s-a părut inspirată. Doar că, mna, încă nu sunt holurile alea întunecate de la Hogwarts, planurile nebunești făcute de Harry, Hermione și Ron în baie, poțiunile și Quidditch-ul și toate celelalte chestii pe care le adoram în Harry Potter.

Însă am mari speranțe în ceea ce privește The Crimes of Grindelwald. Noul film va fi centrat pe debutul conflictului dintre Albus Dumbledore (jucat, în Fantastic Beasts, de Jude Law) și Gellert Grindelwald (Johnny Depp), un vrăjitor la fel de periculos ca Voldemort. Numele lui a fost menționat de câteva ori și în Harry Potter. Newt Scamander va avea un rol important în această confruntare în care, bineînțeles, va fi de partea lui Dumbledore.

Primele imagini din noul Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald au apărut luna trecută, iar astăzi, Empire Magazine a publicat o nouă fotografie cu Newt și Tina. Și de-abia aștept să văd și primul teaser al filmului, care, cel mai probabil, va fi lansat în prima jumătate a lui 2018.

A post shared by Agentes Nerds (@agentesnerds) on

The Crimes of Grindelwald va avea premiera pe 16 noiembrie 2018 și va fi regizat tot de David Yates, care a făcut și primul Fantastic Beasts, dar și ultimele patru filme din seria Harry Potter.

Sursa foto: www.outnow.ch, Instagram, Warner Bros

No Comments

    Leave a Reply