Menu
Film / News

Long Shot, cu Charlize Theron și Seth Rogen, este cea mai tare comedie a verii!

Sunt destul de sceptică în privința comediilor și, cu același scepticism înnăscut, am fost să văd și Long Shot, cu Charlize Theron și Seth Rogen în rolurile principale. Și trebuie să recunosc că m-a surprins. M-a surprins foarte plăcut. E numai bun de văzut după o zi plină la birou și chiar include și niște glumițe bune de tot. Sigur, contează mult faptul că e Seth Rogen acolo, că el chiar e un maestru al comediilor.

Charlotte Field (Charlize Theron) este una dintre cele mai influente femei din lume. Inteligentă, sofisticată și o profesionistă desăvârșită, aceasta deține un rol diplomatic important, dar mai presus de orice, se pricepe la aproape tot. Pe de altă parte, Fred Flarsky (Seth Rogen) este un jurnalist talentat și independent, cu un simț al moralității foarte bine pronunțat, care atrage problemele ca un magnet. Cei doi nu au nimic în comun în afara faptului ă ea i-a fost odată dădacă și prima iubire.

Reîntâlnirea lor întâmplătoare o face pe Charlotte să își reamintească idealurile tinereții ei și să îndrăgească umorul lui naiv. Sub impulsul momentului, aceasta îl angajează ca scriitor al discursurilor pe durata campaniei pentru candidatura ei la președinția S.U.A. Nepregătit să intre în lumea ei sofisticată, Fred este în afara zonei de confort. Cu toate acestea, atracția dintre ei câștigă teren, iar apropierea lor devine tot mai evidentă în timp ce călătoresc în jurul lumii și fac față unor incidente neașteptate.

,,Pentru mine să am şansa să joc un rol cum e cel din această comedie e un motiv de bucurie, pentru că Charlotte nu e genul de femeie care să uite de tot ceea ce ea reprezintă pentru un tip”, declară Charlize Theron despre personajul său, nu înainte ca tot ea să adauge: ,,E o femeie a zilelor noastre, care e măcinată de conflictul cu care se confruntă multe femei atunci când jonglează cu responsabilităţile de la job, ideile şi viaţa personală. Acesta cred că e, de fapt, motivul pentru care ajungi să îţi dorești ca ea şi Fred să fie împreună. Amândoi trec printr-o perioadă dificilă şi au de luat decizii importante”, a concluzionat actriţa.

Comedia romantică “N-ai șanse, frate!” are premiera pe marile ecrane din țară începând cu 28 iunie, fiind distribuit de Vertical Entertainment.