Menu
Film / News

Marvel confirmă că primul film Black Widow e în lucru!

film Black Widow

Yay! Fanii Marvel cer de ani buni un film cu Black Widow (Scarlett Johansson) în prim-plan și se pare că, în sfârșit, îl vor primi!

Potrivit celor de la Variety, Marvel și Disney au început să concretizeze proiectul unui blockbuster centrat pe Black Widow, personaj interpretat de Scarlett Johansson de la Iron Man 2 încoace. Producătorii au ales și un scenarist pentru noul film. Este vorba despre Jac Schaeffer, femeia care a scris scenariile pentru TiMER și Olaf’s Frozen Adventure.

Popularitatea lui Black Widow a crescut în ultimii ani, după ce a apărut și în filmele Avengers și Captain America, așa că fanii au făcut presiuni asupra studiourilor pentru un film doar cu ea. În plus, dacă ne gândim la succesul pe care l-a avut Wonder Woman anul trecut, cred că e sigur să spunem de pe-acum că un nou film cu o supereroină, mai ales dacă este vorba despre Black Widow, e un pariu câștigător. Pentru box office, în special.

Dar, până vom afla mai multe detalii despre acest proiect, rămâne să o revedem pe Scarlett Johansson în Avengers: Infinity War (premiera în România: 27 aprilie).

Sursa foto: outnow.ch

ÎȚI RECOMAND ȘI: Cele mai aşteptate filme în 2018

No Comments

    Leave a Reply