Menu
News / TV

Nicholas Cațianis Jr., protagonist în RANDOM, un nou serial creat de KFC Social Entertainment Channel

Vara trecută, KFC România lansa platforma-concept KFC Social Entertainment Channel, oferindu-le fanilor un conținut de divertisment original pe piață, prin canalele de social media ale brandului. KFC România continuă să trateze teme de actualitate și în cel de-al treilea serial, RANDOM, o distopie care aduce în discuție presiunea alegerilor și o posibilă reorganizare a societății, o structură bazată pe cea mai avansată inteligență artificială. Conceptul serialului, este construit, și de această dată, pornind de la filosofia locală a brandului: Fii pe bune, nu perfect! și a fost realizat cu ocazia campaniei CEVA RANDOM, o ofertă avantajoasă, disponibilă în toate restaurantele KFC, între 15 martie – 9 mai.

 RANDOM este cel de-al treilea serial dezvoltat de KFC Social Entertainment Channel, ce vine după succesul înregistrat de producțiile SOCIAL ME (care a abordat tema impactului social media în viața de zi cu zi) și FRIENDZONE (o poveste plină de umor despre conceptul de a fi băgat în zona de prietenie și dificultatea de a găsi o dragoste #pebune). Acesta va fi difuzat în următoarele săptămâni, în fiecare joi, de la ora 17.00 pe toate canalele de social media ale KFC România.

 RANDOM creează universul unei lumi proiectate în viitor, în care a fost dezvoltată cea mai avansată inteligență artificială: R.A.D.U (Random Assignment Directive Unit). Aceasta a apărut ca o necesitate pentru omenirea care cedase sub presiunea alegerilor. Urmărind evoluția oamenilor, sistemul începe să facă alegeri relevante pentru fiecare dintre ei, oferindu-le directive clare asupra tuturor deciziilor și a acțiunilor pe care trebuie să le facă, zi de zi.

 Ai resimțit, în ultimul timp, presiunea alegerilor, în viața ta? Te-ai întrebat vreodată cum ar fi dacă am delega alegerile, de la ce mănânc, la ce mă îmbrac, ce facultate urmez sau cu cine mă întâlnesc, unei entități independente? Crezi că ar funcționa asta pentru tine? Totuși, până în ce punct? Sau consideri că e bine ca oamenii să fie liberi, #pebune și să dețină în totalitate puterea de a lua decizii, manifestându-și astfel libertatea?

 Ți-am stârnit curiozitatea? Află mai multe detalii de pe canalele de social media ale KFC România. Te invităm să urmărești trailerul serialului RANDOM și primul episod, disponibil acum pe FacebookInstagram TV și Youtube.

Foto: KFC