Menu
News / TV

Noutățile lunii aprilie la AXN România

AXN este este destinația favorită a iubitorilor de seriale în luna aprilie. Patru noi producții debutează pe AXN: Carter, S.W.A.T, SEAL și Zei americani (American Gods) și două seriale apreciate, Minți criminale și MacGyver, continuă cu noi sezoane, odată cu instalarea primăverii.

AXN

Carter – premieră, din 10 aprilie, marțea de la ora 22:00; cu Jerry OConnell și Sydney Poitier

Jerry O’Connell este Harley Carter, prezentatorul unuia dintre cele mai de succes show-uri cu detectivi de la Hollywood. După o dispută cu cel mai bun prieten în fața camerelor de filmare, care îl transformă într-o țintă pentru paparazzi, Carter decide să ia o pauză și să revină în orășelul natal din Canada. Viața liniștită, total diferită de cea de la Hollywood, și lipsa adrenalinei nu îi dau pace, astfel că Harley se va folosi de talentul său actoricesc și experiența show-ului său TV pentru a deveni un detectiv adevărat.

S.W.A.T  – premieră, din 16 aprilie, lunea de la ora 22:00; cu Shemar Moore, Stephanie Sigman și Jay Harrington

Daniel “Hondo” Harrelson (Shemar Moore) este un sergent S.W.A.T. însărcinat să conducă o unitate tactică specializată, care este ultima redută în aplicarea legii în Los Angeles. Prins între loialitatea față de locul în care a crescut și cea față de camarazii săi, fostul soldat al marinei are toate calitățile pentru a fi un lider excelent și pentru a construi o punte între cele două lumi. Membrii echipei S.W.A.T își riscă viața zilnic, cu mult curaj, pentru a proteja comunitatea și pentru a salva vieți.

SEAL – premieră, din 16 aprilie, lunea de la ora 23:00; cu David Boreanaz, Max Thierot, Neil Brown Jr., AJ Buckley, Tony Trucks și Jessica Pare

Noua dramă militară urmărește viațile profesionale și personale ale membrilor celei mai de elită unități Navy Seal – de la momentele de antrenament, planificare, până la modul de desfășurare a unora dintre cele mai periculoase misiuni, cu miză uriașă.

Membrii echipei SEAL dau dovadă de patriotism și dedicare, gestionând fiecare situație critică fără frică, deși sunt mereu sub presiunea că în orice clipă pot fi trimiși în misiuni clandestine, peste tot în lume, și conștienți de impactul pe care acest lucru îl are asupra propriilor familii.

Zei americani/ American Gods – premieră, din 20 aprilie, vinerea de la ora 22:50, cu Ricky Whittle, Emily Browning, Laura Moon

Seria fantasy-drama, dublu nominalizată la Premiile Emmy în 2017, are la bază romanul omonim scris de Neil Gaiman în 2001. Când Shadow Moon (Rocky Whittle) este eliberat din închisoare cu câteva zile mai devreme, ca urmare a morții soției sale, îl întâlnește pe enigmaticul Mr. Wednesday (Ian McShane). Constrâns să îi devină gardă de corp, Moon realizează foarte curând ca noul rol vine la pachet cu mult mai multe decât se aștepta.

Minți criminale/Criminal Minds – premiera sezonului 13, din 9 aprilie, lunea de la ora 21:00; cu Joe Mantejna, Matthew Gray Gubler

Întreaga distribuție din sezonul 12 revine, cu excepția lui Damon Gupton (Stephen Walker). Când Unitatea de Analiză Comportamentală este sub atac și unul dintre membri este luat ostatic de către Peter Lewis (Bodhi Elfman), un criminal în serie evadat, Garcia îl cooptează pe Matt Simmons (Daniel Henney), fost membru al Echipei Internaționale de Intervenție. Pentru a evita și mai multe victime, aceștia trebuie să lucreze împreună pentru a-l captura pe Lewis.

MacGyver – premiera sezonului 2, din 10 aprilie, marțea de la ora 21:00; cu Lucas Till, George Eads, Justin Hires, Sandrine Holt

În debutul sezonului 2, Angus “Mac” MacGyver și echipa sa pornesc în căutarea unui ofițer SEAL, despre care se presupune că este ținut captiv în Orientul Mijlociu, având la dispoziție doar un telefon mobil și o minge de fotbal american.

Foto: AXN România

No Comments

    Leave a Reply