Menu
News / TV

Noutăţile lunii august la AXN România

În ultima lună de vară, „Psihologia crimei” și „Negociatorii” revin la AXN cu sezoane noi, în premieră, în timp ce de Ziua Marinei, telespectatorii vor avea parte de un maraton de filme si episoade din „NCIS – Anchetă militară”, sezonul 10. AXN White a pregătit o surpriză fanilor „Absența”, aceștia putând revedea primul sezon al producției originale Sony Pictures Television, în timp ce AXN Black difuzează sezonul trei din mult-îndrăgitul serial, „Scorpion” și sezonul doi din „Minți criminale – Dincolo de hotare”.

AXN

Program special de Ziua Marinei (15 august) – maraton Serenity, Moonfleet, 2012, Invadarea lumii: Bătalia Los Angeles, precum și episoade din NCIS – Anchetă militară, sezonul 10

  • Serenity – de la ora 11.25, cu Nathan Fillion, Adam Baldwin

Serenity este nava care îl găzduiește pe căpitanul Malcom Reynolds, veteran al unui război intergalactic. Echipajul său este mic și divers, însă în momentul în care doi tineri li se alătură (un doctor și sora acestuia, cu puteri telepatice) totul se complică. Cei doi se dovedesc a fi dezertori și astfel Serenity se trezește prinsă în lupta dintre alianța cu o forță militară imbatabilă care guvernează universul, națiunea Reaver, dar și un iminent pericol ascuns în inima navetei spațiale.

  • Moonfleet – de la ora 13.50, cu Ray Winstone, Aneurin Barnard, Sophie Cookson, Anthony Ofoegbu

Mini seria TV Moonfleet este o adaptare a nuvelei cu același nume, scrisă de britanicul J.Meade Falkner, în 1898. Povestea despre contrabandă, comori regale și un naufragiu a fascinat copiii încă de la apariție, cu aventurile intense prin care trec personajele, dar și prin acțiunea captivantă. Adaptarea pentru micul ecran reproduce povestea lui John Trenchard, un orfan care visează să găsească comoara lui Blackbeard. Însă, odată ce se împrietenește cu un cunoscut contrabandist, apare o recompensă pentru capul lui, ceea ce îl forțează să se ascundă, întrebându-se dacă va mai vedea Moonfleet vreodată.

  • 2012 – de la ora 15.45, cu John Cusack, Amanda Peet

Evenimentele apocaliptice prevestite într-un calendar Maiaș vechi au pentru prima oară o însemnătate recunoscută pentru atât de multe culturi, religii, oameni de știință și guverne. 2012 este o aventură epică despre un dezastru global care amenință întreaga omenire, dar care spune, în același timp, povestea eroică a supraviețuirii.

  • Invadarea lumii: Bătalia Los Angeles/ Battle Los Angeles – de la ora 18.50, cu Aaron Eckhart și Michelle Rodriguez

Semnale ale apariției OZN-urilor existau demult, peste tot în lume,  de la Buenos Aires, la Seul, Paris sau Berlin. Însă, în 2011, ceea ce părea doar o vizită trecătoare a acestor obiecte stranii, devine o realitate îngrozitoare în momentul în care Pământul este atacat. Marile metropole cad una câte una, în timp ce oamenii asistă neputincioși la atacul unor forțe extraterestre. Los Angeles rămâne ultima redută în această bătălie, iar salvarea se află în mâinile unui sergent din marina americană și ale echipei lui.

  • NCIS – Anchetă militară, sezonul 10 – de la ora 22.00 (3 episoade consecutiv), cu Mark Harmon, Pauley Perrette, David McCallum

În timp ce Ducky își revine după operația pe inimă, echipa NCIS se luptă să revină pe linia de plutire după pierderile umane și materiale în urma exploziei care le-a afectat biroul. Totul în timp ce noi cazuri, din ce în ce mai provocatoare, apar și forțează membrii NCIS să găsească noi modalități de a le rezolva.

Psihologia crimei/Profilage – premiera sezonului 8, din 16 august, două episoade, joia de la ora 22.55; cu Juliette Roudet, Jean-Michel Martial, Raphael Ferret

Seria franceză care se concentrează pe investigațiile unui pshiholog criminalist o aduce în prim-plan în sezonul opt pe Adèle Delettre. Aceasta este în doliu și încearcă să treacă peste moartea Camillei, sora ei, ucisă de Argos. Hotărâtă să depășească această dramă, Adèle se concentrează pe noul său rol – mama adoptivă a lui Ulysses, nepotul ei, dar și asupra noilor cazuri pe care trebuie să le rezolve alături de colegii ei din cadrul Diviziei 3 a Poliției judiciare din Paris. În noul sezon, sub conducerea comandantului Rocher, Adèle va avea multe crime de investigat, folosindu-se de experiența acumulată, dar și de sensibilitatea care îi permite să descifreze modul de acțiune a criminalilor. Pe plan personal, încurajată de Jess, eroina, își dă voie, într-un final să se apropie de Rocher, însă când o femeie din trecutul acestuia își face apariția, între cei doi îndrăgostiți apar noi confuzii și suspine. Argos o urmărește din umbră pe criminalistă, mult mai aproape decât își poate închipui cineva, pregătit pentru un nou atac.

Negociatorii/Ransom – premiera sezonului 2, din 27 august, lunea de la ora 21.05; cu Luke Roberts, Sarah Greene, Oliver Yates

Serialul inspirat din cariera negociatorului Laurent Combalbert, care spune povestea unuia dintre cei mai buni profesioniști în soluționarea situațiilor de criză, revine cu sezonul doi. Luke Roberts reia rolul lui Eric Beaumont, un negociator de excepție în situații de criză, în special când sunt implicați și ostatici. În noul sezon, Eric se va confrunta cu cea mai mare criză de până acum – răpirea propriei fiice de către rivalul său, Damien Delaine. Pentru a-i salva viața, acesta va trebui să răspundă la trei cereri de răscumpărare diferite, fiind ajutat de către partenera sa Maxine.

AXN White

Absența/Absentia – sezonul 1, din 2 august, luni-vineri, de la ora 00.15; cu Stana Katic, Patrick Heusinger

Fanii “Absența”, producția originală Sony Pictures Television care a avut premiera toamna trecută, dar și cei care nu au urmărit serialul, au acum ocazia să descopere povestea agentei FBI Emily Bryne. În timp ce îl urmărește pe unul dintre cei mai cunoscuți criminali în serie, Emily dispare fără urmă și este declarată moartă. Șase ani mai târziu, este găsită într-o cabană în pădure, abia supraviețuind, fără vreo amintire despre ce i s-a întâmplat. Odată ce se întoarce acasă, află că soțul său s-a recăsătorit și fiul ei este acum crescut de altă femeie. Emily se trezește în curând implicată într-o nouă serie de crime.

NCIS –  sezonul 11, din 6 august, luni – vineri, de la ora 19.35; cu Mark Harmon, Pauley Perrette, David McCallum

Sezonul 11 al serialului care urmărește acțiunea și dramele cu care se confruntă trupele din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Navale debutează cu o explozie puternică la o gală în mijlocul Washington, DC. Printre victimele tragicului accident se află și o persoană apropiată echipei NCIS. Cu trei agenți lipsă, Gibbs și Parson sunt forțați să lucreze împreună la acest caz, în timp ce DiNozzo și McGee, rămași fără legitimații, cercetează cauzele exploziei ca civili, ignorând legăturile periculoase pe care acest caz le aduce în viața fiecăruia.

AXN Black

Scorpionsezonul 3, din 1 august, luni – vineri, de la ora 20.05; cu Elyes Gabel, Katharine McPhee, Eddie Kaye Thomas

„Scorpion” urmărește viața expertului în computere Walter O’Brien, care lucrează pentru Departamentul pentru Securitate Internă al Statelor Unite, în cadrul unității speciale Scorpion, o ultimă linie de apărare împotriva amenințărilor din jurul globului. Acțiunea din sezonul trei al serialului începe la numai câteva ore după cea de la finalul sezonului 2. Întreaga echipă trebuie să lase deoparte toate problemele personale pentru a gestiona o nouă criză – hackeri anonimi, ale căror motive rămân necunoscute, preiau controlul asupra unor aeronave și nave militare și îndreaptă armele americane către propriile orașe. Mai mult, Walter recunoaște față de el însuși că are sentimente pentru Paige Dineen, însă, pe lângă partea sentimentală, noul sezon va fi condimentat și cu multă acțiune și suspans.

Minți criminale: dincolo de hotare/ Criminal minds – Beyond borders – sezonul 2, din 16 august, luni – vineri, de la ora 22.05; cu Gary Sinise, Daniel Henney, Tyler Williams

Seria urmărește investigațiile diviziei internaționale FBI care are în grijă viața americanilor aflați în pericol, în afara granițelor SUA. În debutul sezonului doi, echipa condusă de Jack Garrett este chemată în Tanzania, odată cu dispariția unui grup religios format din 23 de persoane. Noile cazuri din sezonul doi vor purta echipa de intervenție în Italia, Columbia sau chiar Nepal. Mai mult, aceștia vor avea de înfruntat nenumărate amenințări, unele dintre ele pornind chiar din rândul propriei organizații – FBI.

Foto: AXN România

 

No Comments

    Leave a Reply