Menu
News / TV

Noutăţile lunii decembrie la AXN

AXN încheie anul 2018 cu noi seri pline de dramatism, SF și acțiune. Maratoane de filme în week-end-uri, dar și un nou sezon din Grimm, cu episoade duble, sunt printre surprizele pregătite în luna decembrie.

AXN

Grimm (foto sus) – premiera sezonului 6, episoade duble din 7 decembrie, vinerea, de la ora 21:00; cu David Giuntoli, Russell Hornsby

Odată ce forțele Black Claw au fost reduse la tăcere, Nick are un nou dușman în persoana căpitanului Sean Renard. După ce a câștigat alegerile pentru primăria din Portland, Renard este decis să instaureze un nou sistem de lege și ordine, exact pe gustul său. Nick se vede nevoit să ia măsuri pentru a-și proteja orașul și pe cei dragi, mai ales pe copilul său și a lui Adalind. Pentru a restabili pacea, va fi nevoie de toată puterea lui Nick și a aliaților săi. În același timp, Monroe și Rosalee se confruntă cu propriile îndoieli legate de a aduce un copil pe lume, iar Eve are probleme de identitate odată ce vechea sa personalitate reiese la suprafață.

Bun venit în Zombieland/ Zombieland – 2 decembrie, duminică, de la ora 22:00; cu Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone, Abigail Breslin

Columbus (Jesse Eisenberg) și-a făcut un obicei în a fugi de ceea ce îl sperie. Tallahassee (Woody Harrelson) nu se teme de nimic. Într-o lume controlată de zombi, cei doi sunt supraviețuitorii perfecți. Însă, acum, vor trebui să se confrunte unul cu celălalt.

Inamicul invizibil / Flight of fury – 8 decembrie, sâmbătă, de la ora 21:00; cu Steven Seagal, Steve Toussaint

Un agent secret al forțelor aeriene, John Sands, trebuie să acționeze în afara legii pentru a neutraliza agenți inamici și pentru a recupera un bombardier top secret înainte de a ajunge în mâini teroriste. Aceasta misiune este o cursă contra cronometru cu mize mari. Va reuși Sands să salveze situația și, totodată, să își recupereze viața?

Justițiarul: Zona de război / Punisher: War Zone  – 30 decembrie, duminică, de la ora 23:00;  cu Ray Stevenson, Dominic West, Wayne Knight

După ce a urmărit și capturat sute de criminali violenți, Frank Castle, cunoscut ca The Punisher, se confruntă cu cel mai mare dușman de până acum – Jigsaw. Fost ofițer al marinei și agent FBI, Castle pornește singur într-o luptă impotriva răufăcătorilor. După ce ucide capul unei rețele mafiote, un fost pușcăriaș, Russo, revine în New York și convinge restul capilor mafiei că poate să îl elimine pe Castle. Lupta se complică când intervine agentul FBI West care vrea să îi prindă atât pe Castle, cât și pe Russo.

Foto: AXN