Menu
News / TV

Noutăţile lunii iunie la AXN

iunie AXN

Travelers și Battle Creek sunt noile seriale care debutează la AXN, în prima lună de vară. Totodată, telespectatorii se vor bucura de maratoane de film în week-endul prelungit de la începutul lunii iunie, se vor amuza alături de Candice Renoir într-un nou sezon și vor afla cum se termină povestea Mariei, Regina Scoției, în ultimul sezon din Reign.

Călători din viitor/Travelers – premieră, din 15 iunie, vinerea de la ora 22:55; cu Eric McCormack, Mackenzie Porter, Jared Abrahamson

Noul serial SF prezintă povestea a cinci călători din viitor, din momentul în care își transferă conștiința. Într-un viitor foarte îndepărtat, ultimii oamenii care au reușit să supraviețuiască găsesc o soluție prin care să își trimită conștiința înapoi în trecut. Acești călători pun stăpânire pe viața unor oameni aparent aleși întâmplător din secolul 21, având misiunea secretă de a salva omenirea de la dezastrele naturale sau provocate, de la politica și diplomația corupte care au dus la distopia din viitorul pe care l-au abandonat. Călătorii aleg viețile unor oameni care sunt pe punctul de a muri. Însă, cu toate eforturile de a afla aproape totul despre viețile acestora, călătorii descoperă rapid că aceste impersonări sunt mult mai dificile decât și-ar fi imaginat vreodată. Pentru ei, păstrarea aparențelor se va dovedi la fel de dificilă ca misiunea inițială, cea de a salva lumea.

Battle Creek – premieră, din 19 iunie, marțea de la ora 22:00; cu Josh Duhamel, Dean Winters

Noua serie creată de David Shore (Dr. House) și Vince Gillian (Breaking Bad) este o tragicomedie care urmărește relația complicată între un detectiv al poliției și un agent FBI, în orășelul Battle Creek din Michigan. Detectivul Russ Agnew se lamentează constant de lipsa finanțării și a echipamentului învechit de care dispune poliția locală din Battle Creek, însă se pare că plângerile sale sunt ascultate și ajutorul este pe drum. Agentul special FBI Milt Chamberlainse se mută în oraș pentru a deschide o agenție, fapt ce aparent îi bucură pe foștii săi colegi din Detroit, care abia așteaptă să scape de el. Chamberlain sosește în Battle Creek exact în momentul în care orașul se confruntă cu una dintre cele mai mari crime din istorie – un dublu asasinat, care pare că are legătură cu traficul de metamfetamine.

Regina/Reign – sezonul 4, din 22 iunie, luni – vineri de la ora 15:10; cu Adelaide Kane, Megan Follows, Rachel Skarsten

Povestea ascensiunii la tron a Reginei Scoției, Mary, prinsă într-un tumult de intrigi sexuale și politice, ajunge la final în ultimul sezon al dramei istorice cu accente fantasy, Regina. Noul sezon o găsește pe Mary înapoi în Scoția, în încercarea de a redobândi controlul asupra pământului ce i se cuvine. Regina va trebui să jongleze cu aliații săi, printre care bastardul ei frate vitreg, James, și sincerul Lord Bothwell, precum și cu dușmanii, precum pastorul protestant John Knox. Tensiunea dintre Mary și Elizabeth va atinge cote înalte, odată cu căsătoria aranjată dintre Mary și Lordul Darneley, un englez catolic care revendică tronul englez, în speranța ocupării Angliei. În tot acest timp, în Franța, Catherine trebuie să își protejeze fiul, pe Regele Charles al IX-lea, de ambițiile fiicei sale, Regina Leeza a Spaniei, și ale fiul ei cel mic, Henry.

Candice Renoir – sezonul 4, două episoade din 7 iunie, joia de la ora 22:55, cu Cécile Bois, Raphaël Lenglet 

În sezonul patru, Candice se mută într-o casă nouă și frumoasă pe malul apei. Copiii, câinele și David, iubitul ei care locuiește în noua sa barcă, sunt încântați. Dar absența lui Antoine, transferat recent la P.J. de Montpellier, o apasă. Însă în timpul unei investigații privind crima suspectă a unui paznic ucis de o rachetă de semnalizare, unde fiul victimei pare a fi principalul suspect, Candice se reîntâlnește cu Antoine. Nu toate lucrurile sunt roz în viața lui Candice în acest sezon, ea va avea parte de surprize neplăcute,  fiind prinsă în povestea complicată dintre Antoine și noua lui șefă, Sylvie Leclerc.

Foto: farfarawaysite.com

CITEȘTE ȘI: 25 de seriale polițiste care te vor ține în suspans

No Comments

    Leave a Reply