Menu
News / TV

Noutățile lunii iunie pe Netflix

Sezoane noi din Marvel’s Luke Cage și Glow și multe alte producții de neratat: iată care sunt noutățile din iunie pe Netflix.

17 IUNIE 2018

Club de Cuervos prezintă: Balada lui Hugo Sánchez – FILM NETFLIX
Asistenul personal al lui Chava Iglesias, indulgentul Hugo Sánchez, primește sarcina de a duce Club de Cuervos spre victoria în Nicaragua, asta dacă-l lasă mama.

Pauza cu Michelle Wolf – SERIAL ORIGINAL NETFLIX CU EPISOADE SĂPTĂMÂNALE
Michelle Wolf îi ia pe toți la țintă fără remușcări în acest show tematic săptămânal care aduce scheciuri, comedie cu public și invitați în studio.

18 IUNIE 2018

Neelucidat – SERIAL ORIGINAL NETFLIX
Indicii și impasuri, adevăr și minciună, Biggie și Tupac. În acest caz, toți au teoria lor.

19 IUNIE 2018

Hannah Gadsby: Nanette – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX
Comediana australiană Hannah Gadsby reconfigurează standardele din stand-up și îmbină poantele cu dezvăluiri intime despre sex, sexualitate și zbuciumul copilăriei.

22 IUNIE 2018

Euforie în bucătărie – SERIAL ORIGINAL NETFLIX
În primul concurs TV de gătit cu cannabis din istorie, doi bucătari gătesc preparate delicioase cu marijuana, pentru un juriu de vedete foarte relaxat.

Luke Cage: Sezonul 2 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX
Un fost deținut indestructibil luptă pentru a-și dovedi nevinovăția și a-și salva cartierul. Nu și-a dorit asta, însă oamenii au nevoie de un erou.

Derren Brown: Miracol – SERIAL ORIGINAL NETFLIX
Iluzionistul Derren Brown reinventează conceptul ”vindecării prin credință” printr-o serie de numere de magie care demonstrează prejudecăți bazate pe frică și durere.

Lunetistul: Sezonul 3 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX CU EPISOADE SĂPTĂMÂNALE

Un veteran decorat. Un plan de asasinare șocant. Probele îl incriminează, dar el este hotărât să-și apere onoarea.

Noi și ei – FILM NETFLIX

Doi străini se întâlnesc într-un tren și formează o relație care evoluează peste ani. După ce au fost un timp despărțiți, ei se reîntâlnesc și reflectă asupra iubirii pe care și-o poartă unul altuia.

24 IUNIE 2018

Pauza cu Michelle Wolf – SERIAL ORIGINAL NETFLIX CU EPISOADE SĂPTĂMÂNALE
Michelle Wolf îi ia pe toți la țintă fără remușcări în acest show tematic săptămânal care aduce scheciuri, comedie cu public și invitați în studio.

Gusturi și culori – FILM NETFLIX
Simone tocmai își făcuse destul curaj pentru a le spune părinților ei conservatori că e lesbiană, însă începe să fie atrasă de un bucătar senegalez.

26 IUNIE 2018

Secret City  – SERIAL ORIGINAL NETFLIX
Protestul unui student duce la un scandal guvernamental care are repercusiuni personale și profesionale pentru unul dintre cei mai buni jurnaliști din Australia.

Kamau Bell: Negru școlit la privat – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX
Activistul și comedianul W. Kamau Bell dezbate viața de părinte în era Trump, dispute din ”libera exprimare”, seriale cu copii deștepți și frica de a se ”deconecta”.

29 IUNIE 2018

Agenții secreți ai lui Churchill: Noii recruți – SERIAL ORIGINAL NETFLIX
În acest serial înrădăcinat în istorie, 14 concurenți trec prin aceeași procedură riguroasă de selecție precum spionii Angliei din cel de-al Doilea Război Mondial.

GLOW: Sezonul 2 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX
În Los Angeles-ul anilor ’80, o trupă de femei înființează un circuit de lupte numit GLOW. O comedie realizată de echipa serialului ”Orange Is the New Black”.

La fix!: Sezonul 2 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX
Cofetari amatori cu realizări mediocre încearcă să recreeze capodopere culinare pentru un premiu de 10.000 de dolari. Jumătate concurs, jumătate harababură la cuptor.

Paquita Salas: Sezonul 2 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX
Unul dintre cei mai buni impresari din Spania în anii ’90, Paquita caută acum cu disperare noi staruri după ce își pierde brusc cel mai important client.

Întâi sărută-mă – SERIAL ORIGINAL NETFLIX
O femeie solitară vrăjită de un joc din realitatea virtuală se împrietenește cu o fată petrecăreață care o duce într-o lume de plăceri noi și secrete întunecate.

La Forêt – SERIAL ORIGINAL NETFLIX
În momentul în care o tânără fată dispare dintr-un sat, poliția locală și un profesor încep să descopere o mulțumime de secrete îngrijorătoare.

Lunetistul: Season 3 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX CU EPISOADE SĂPTĂMÂNALE
Un veteran decorat. Un plan de asasinare șocant. Probele îl incriminează, dar el este hotărât să-și apere onoarea.

Calibru – FILM NETFLIX
În timpul unei partide de vânătoare într-un sat izolat, limitele a doi prieteni buni sunt testate până la limită.

TAU – FILM NETFLIX
Un inventator care vrea să testeze inteligența artificială răpește o tânără descurcăreață, iar ea se împrietenește cu robotul în încercarea de a evada.

Recuperare pas cu pas – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX
Într-o zonă distrusă de abuzul de opioide, patru tineri dintr-un centru de dezintoxicare formează o legătură puternică în încercarea de a-și reinventa viața după anii de dependență.

Puștii de pe strada Harvey – SERIAL ORIGINAL NETFLIX PENTRU COPII
Copiii fac legea pe strada Harvey, unde trei fetițe îndreaptă lucrurile rele, înghețata e mereu o alegere bună și fiecare zi pare o zi de sâmbătă.

30 IUNIE 2018

Răzbunare în doi – SERIAL ORIGINAL NETFLIX CU EPISOADE SĂPTĂMÂNALE
Un luptător speriat de trecutul său își unește forțele cu un polițist hotărât pentru a lupta împotriva crimei organizate.

Fate/EXTRA Last Encore: Oblitus Copernican Theory – ANIME ORIGINAL NETFLIX
Hakuno Kishinami se trezește în mijlocul unui război al Sfântului Graal, fără să își mai aducă aminte de cum a ajuns acolo. În toată această confuzie, el trebuie să lupte pentru a supraviețui.

Foto: Netflix România

No Comments

    Leave a Reply