Menu
News / TV

Noutăţile lunii martie la AXN România

Primăvara aceasta, telespectatorii au parte de noi surprize la AXN. Serialul procedural, cu accente de umor, „Recrutul” (The Rookie), cu Nathan Fillion în rol principal, spune povestea unui bărbat aflat la a doua tinerețe care se înscrie la academia de poliție. Noi amenințări apar în lumea aparent liniștită din „Midnight,Texas” în sezonul 2, în timp ce carismaticul Mac revine cu noi aventuri și elemente neașteptate în sezonul trei din „MacGyver”.

AXN

Midnight, Texas premiera sezonului 2, din 1 martie, vineri, de la ora 21:00; episoade duble, cu François Arnaud, Dylan Bruce, Parisa Fitz-Jenley, Arielle Kebbel

Locuitorii din Midnight se vor confrunta cu noi amenințări în noul sezon, pentru că, așa cum am descoperit, în micul orășel din Texas au loc tot felul de manevre secrete și ilegale, dar și întâmplări supranaturale. Deschiderea unui nou hotel vine să destabilizeze fărâma de normalitate de care eroii se bucurau, în timp ce Manfred se confruntă cu consecințele celor șase demoni care îl posedă, iar Joe își face un prieten nou.

 

MacGyver  premiera sezonului 3, din 5 martie, marțea, de la ora 21:00; cu Lucas Till, George Eads, Sandrine Holt

În debutul sezonul trei, Mac decide să renunțe la toate conflictele pe care le are cu tatăl său și revine la Fundația Phoenix, după trei luni petrecute în Nigeria, atunci când află că Jack este ținta unui dictator criminal, pe care acesta îl urmărea.

Recrutul/ The Rookie premieră, din 5 martie, marțea, de la ora 22:00;  cu Nathan Fillion, Alyssa Diaz, Richard T.Jones

Noul serial procedural, inspirat dintr-o poveste adevărată, spune povestea lui John Nolan (Fillion), un bărbat de 40 de ani dintr-un oraș de provincie. După un eveniment care îi dă viața peste cap, Nolan decide să își îndeplinească visul de a deveni polițist în cadrul LAPD. Este primit cu scepticism atât de către superiori, cât și de restul colegilor, fiind cel mai în vârstă recrut din istoria secției. Mai mult, toți îl consideră un exemplu viu al crizei vârstei mijlocii. Aventurile lui Nolan și toate experiențele pe care le va trăi în noua sa postură arată că nu este niciodată ușor să o iei de la capăt.

 

AXN Black

Călători din viitor/ Travelers premiera sezonului 2, din 11 martie, de luni până vineri, de la ora 00:00; cu Eric McCormack, MacKenzie Porter, Nesta Cooper, Patrick Gilmore

În sezonul doi, agentul special FBI Grant MacLaren, alături de echipa sa de „călători”, se străduiesc să se adapteze la viața în secolul 21, în timp ce încearcă să își ducă la bun sfârșit misiunea de a salva omenirea de la dezastrele naturale sau provocate, de la politica și diplomația corupte care au dus la distopia din viitorul pe care l-au abandonat. În timp ce continuă să trăiască viața de zi cu zi a celor cărora le-au ocupat trupurile, în noul sezon cei cinci vor avea de înfruntat obstacole din ce în ce mai dificile, printre care Faction, un virus mortal, dar și un nou călător misterios ale cărui intenții sunt necunoscute.

Foto: AXN România