Menu
News / TV

Noutăţile lunii septembrie la AXN

Cei bravi (The Brave), o nouă producție care urmărește aventurile unei trupe militare de elită în cele mai periculoase misiuni, are premiera pe AXN în luna septembrie. Două dintre cele mai populare serii de pe AXN, Grimm și Sherlock Holmes si Dr. Watson (Elementary) continuă cu noi sezoane, odată cu venirea toamnei.

Fanii eSports vor avea parte de o surpriză începând cu 10 septembrie, AXN Spin va difuza de luni până vineri, Ce e nou în eSports (Heads Up Daily), un show de tip magazine cu invitați speciali și subiecte în trend pentru pasionații de gaming și eSports.

AXN

Cei bravi/ The Brave, din 18 septembrie, două episoade, marțea, de la ora 21:00; cu Anne Heche și Mike Vogel

Lumea complexă a elitei militare americane se dezvăluie în Cei bravi, o nouă producție încărcată de emoții, suspans, adrenalină și momente tensionante care imping limitele la extrem. În fața unor provocări care deseori par de neoprit, căpitanul Adam Dalton (Mike Vogel) și echipa sa de eroi formată din agenți speciali reușesc să ducă fiecare misiune la bun sfârșit.

În fiecare episod, echipa din Cei bravi va călători în unele dintre cele mai periculoase locuri de pe planetă, în încercarea de a salva viețile unor oameni nevinovați luați ostatici, bazându-se pe încrederea reciprocă, dar și pe suportul echipei de analiști conduse de directorul Patricia Campbell (Anne Heche).

Grimm, sezonul 5 din 7 septembrie, vinerea, de la 21:05; cu David Giuntoli, Russell Hornsby

Nick Burkhardt, detectivul din Portland, printre ultimii descendenți ai familiei Grimm, revine cu noi aventuri și cazuri supranaturale în sezonul cinci. Odată cu moartea mamei sale, dar și a lui Julliette, Nick pornește în căutarea unor răspunsuri, care îl îndepărtează de cei dragi. Mai mult, pe lângă lupta pentru a dezlega noi mistere, Nick va trebui să se adapteze noului rol – cel de tată.

Sherlock Holmes şi Dr. Watson / Elementary, sezonul 6 din 17 septembrie, două episoade, lunea de la 22:00; cu Jonny Lee Miller, Lucy Liu, Aidan Quinn, Jon Michael Hill

Atacul suferit de Holmes are repercursiuni grave pe care le ascunde. În momentul în care halucinațiile și pierderile de memorie încep să îi afecteze munca și, mai ales, relația cu Watson, acesta caută ajutor specializat. Pentru a putea accepta problemele de sănătate cu care se confruntă, Holmes se concentrează pe sobrietatea ta, găsind în Michael, un fost alcoolic, un aliat. În timp ce luptă cu proprile vulnerabilități, lucru care se dovedește a fi dificil, Holmes încearcă să își salveze atât cariera, cât și prietenia cu Watson, pe care o prețuiește mai presus de orice.

AXN Spin

Ce e nou în eSports/Heads Up Daily din 10 septembrie,  luni – vineri, de la 16:55;

Un show de tip magazin care abordează subiecte legate de lumea eSports și jocuri video. Cele mai recente competiții de eSports, cei mai tari jucători, dar și alte noutăți din lumea gamingului vor fi printre subiectele zilnice la Ce e nou în eSports. Telespectatorii vor putea urmări interviuri cu dezvoltatori de jocuri, dar și cu unii dintre cei mai populari creatori de conținut pe YouTube sau Twitch.

Foto: Sony Pictures/AXN România