Menu
Film / News

Premiera No Time to Die, cel mai recent film din seria James Bond, a fost reprogramată

Coronavirus mai face o victimă, iar de această dată este vorba despre filmul No Time to Die, cel mai recent film din seria James Bond, care urma să fie lansat în luna aprilie a acestui an. Din cauza răspândirii virusului și a blocajelor care există acum în mai multe țări (Italia, Coreea de Sud, China, Japonia), inclusiv la nivelul industriei cinematografice, echipa No Time to Die a decis să amâne premiera pentru câteva luni.

Astfel, Studiourile MGM, Universal și producătorii Michael G Wilson și Barbara Broccoli, au anunțat, după o evaluare atentă a pieței globale de cinema, reprogramarea premierei filmului No Time To Die pentru noiembrie 2020.

Filmul No Time to Die va fi lansat în Marea Britanie pe data de 12 noiembrie 2020,  lansarea din Statele Unite va avea loc pe 25 noiembrie 2020, iar în celelalte țări datele urmează să fie anunțate.

Datele comunicate  de distribuitorul oficial in Romania, Forum Film Romania, pentru lansările cinematografice din următoarea perioadă (Mulan, Black Widow, Artemis Fowl, Soul, ‚Candyman și Jungle Cruise) rămân neschimbate.

Foto: outnow.ch

No Time To Die