Menu
Film / News

Prima imagine din Beautiful Boy, un nou film cu Timothée Chalamet în rol principal

Dacă încă nu ați văzut Call Me by Your Name (sper că aveți o explicație foarte bună pentru această amânare! :D), mergeți să-l vedeți. Dacă l-ați văzut, o să vă las mai jos și câteva link-uri, ca să vă convingeți că Timothée Chalamet nu e doar un actor genial, ci și un tip tare mișto. Și goofy așa, la modul simpatic, eu mi-am petrecut niște nopți bune urmărindu-i interviurile și pare fix genul ăla de om super recunoscător pentru tot ce i se întâmplă, dar nu excesiv de modest. Și are o sinceritate și o inocență care pe mine mă fac praf. Deci uitați-vă și la clipurile de mai jos: promit că sunt foarte tari!

Așaaaa. Să revenim la Beautiful Boy, care este noul film al lui Timothée Chalamet, ecranizare a romanului autobiografic semnat de David Sheff: Beautiful Boy: A Father’s Journey Through His Son’s Addiction. Pelicula documentează povestea unui tată, interpretat de Steve Carell, care luptă cu dependența de droguri a fiului său (Chalamet). Subiectul este unul foarte generos, așa că în mod sigur îl vom vedea pe Timothée Chalamet în noi competiții și anul viitor.

Filmul va fi regizat de belgianul Felix Van Groeningen, care a făcut și The Broken Circle Breakdown, iar din distribuție fac parte și Amy Ryan, Maura Tierney și Kaitlyn Dever.

Beautiful Boy va avea premiera în Statele Unite pe 12 octombrie.

Foto: outnow.ch

No Comments

    Leave a Reply