Menu
News / TV

Primele imagini din ultimul sezon House of Cards sunt aici!

Robin Wright – câștigătoarea Globului de Aur și nominalizată la premiile Emmy –  se întoarce în calitate de președinte al Statelor Unite în cel de-al șaselea și ultim sezon al serialului House of Cards. De altfel, finalul sezonului cinci a creat contextul perfect pentru Claire Underwood și preluarea puterii de către ea, însă rămâne de văzut cum va fi dezvoltată povestea de aici înainte. În ceea ce îl privește pe Kevin Spacey, se pare că producătorii nu s-au răzgândit și, într-adevăr, actorul nu va reveni în rolul lui Frank după scandalul în care a fost implicat. 

Ultimul sezon al serialului House of Cards revine pe Netflix în cursul acestui an.

Nominalizați la Premiile Academiei Americane de Film, actorii Diane Lane, Greg Kinnear și Cody Fern se vor alătura distribuției serialului. Aceștia vor fi alături de Robin Wright, dar și de Michael Kelly, Jayne Atkinson, Patricia Clarkson, Constance Zimmer, Derek Cecil, Campbell Scott și Boris McGiver în cel de-al șaselea și ultim sezon al producției originale.

În anul 2013, House of Cards a devenit prima serie originală online care a primit nominalizări importante la Premiile Primetime Emmy. Seria a primit 53 de nominalizări la Emmy, cu șapte premii câștigate – inclusiv cel mai important Emmy pentru un serviciu de difuzare online, premiul lui David Fincher pentru “Outstanding Directing for a Drama Series”. House of Cards a fost nominalizat la șase premii Golden Globes și a câștigat două. Legendara serie a primit 11 nominalizări pentru Screen Actors Guild și a câștigat două premii; un premiu AFI; patru nominalizări la premiile Writers Guild, cu un premiu câștigat; două nominalizări la BAFTA; patru nominalizări la premiile Producers Guild; două nominalizări la premiile Directors Guild și un premiu Peabody, pe lângă alte distincții.

Foto: Netflix

No Comments

    Leave a Reply