Menu
Blog

QREATOR și TEDxBucharest lansează campania #QreateMetamorphosis

Toți cei care își doresc să inspire audiența TEDxBucharest și să câștige abonamente la evenimentul TEDxBucharest Metamorphosis au acum oportunitatea să fie selectați în campania #QreateMetamorphosis.

Mecanismul pe care trebuie să îl urmeze toți participanții este simplu. Primul pas este să aibă peste 18 ani împliniți și să viziteze scena pop-up amenajată la QREATOR (Blvd. Aviatorilor 8A, București). Acolo își pot înregistra ideea de 1 minut cu care să inspire o metamorfoză individuală sau colectivă.

Echipa TEDxBucharest va curatoria cele mai bune idei și le va publica pe pagina de Facebook TEDxBucharest cu hashtagul #QreateMetamorphosis. Cele mai bune 10 idei vor câștiga abonamente duble la evenimentul din 16 și 17 noiembrie. Toți participanții campaniei vor primi un discount de 40% la achiziționarea oricărui bilet la TEDxBucharest Metamorphosis.

Campania se desfășoară între 1 și 15 noiembrie, iar câștigătorii celor 10 abonamente duble vor fi anunțați pe pagina de Facebook TEDxBucharest pe 15 noiembrie la 7 PM.

TEDxBucharest Metamorphosis, acceleratorul de schimbare este al 11-lea eveniment organizat de echipa TEDxBucharest. Peste 21 de speakeri și 4 performance-uri sunt programate pe 16 și 17 noiembrie 2019 la Noua Aulă a Universității Politehnice din București.
Toate informațiile și agenda pe zile sunt disponibile pe www.tedxbucharest.ro. Abonamentele de 2 zile în valoare de 189 EUR, biletele de 1 zi în valoare de 109 EUR și abonamentele pentru studenți în valoare de 89 EUR sunt disponibile pe tedxbucharest.roiabilet.ro si pe bilete.ro.