Menu
News / TV

Sezonul 2 din Killing Eve are premiera pe 6 aprilie pe HBO GO

Noul sezon al serialul Killing Eve, cu Sandra Oh si Jodie Comer în rolurile principale, va avea premiera pe 6 aprilie pe HBO GO.

Serialul este produs de Sid Gentle Films Ltd și este bazat pe romanele „Codename Villanelle” de Luke Jennings. Îi are ca producători executivi pe Sally Woodward Gentle, Lee Morris, Phoebe Waller-Bridge, Gina Mingacci și scenarist pe Emerald Fennell. Sandra Oh și Francesca Gardiner sunt co-producători executivi. Elinor Day este producător. Damon Thomas se întoarce să regizeze și este și producător executiv alături de Lisa Brühlmann și Francesca Gregorini care și regizează. Serialul este distribuit de Endeavor Content.

Primul episod va avea premiera pe HBO GO pe 6 aprilie. Un nou episod din cele 8 ale sezonului va fi disponibil în fiecare săptămână.

Eve este un agent MI6 și Villanelle este o asasină pe care Eve trebuie să o găsească. Acțiunea celui de-al doilea sezon începe la 30 de secunde după finalul ultimului episod din primul sezon, Eve este neliniștită, iar Villanelle a dispărut. Eve nu are nici cea mai vagă idee dacă femeia pe care a înjunghiat-o este vie sau moartă. Ea trebuie să o găsească pe Villanelle înaintea altcuiva, însă nu este singura persoană care o caută.

Despre Killing Eve am scris și aici:

Cele mai bune seriale din 2018

Despre personaje

Eve (interpretată de Sandra Oh) este pe jumătate britanică, însă a fost născută în Connecticut. Fascinată de femeile din lumea crimei, Eve este expertă în psihologia criminalilor. Eve a visat mereu să fie spion, dar a ajuns să lucreze la birou. Până a întânit-o pe Villanelle. Personificarea viselor ei, Villanelle, o asasină cu fler și carismă. În timp ce Eve investighează crimele din Europa, obsesia ei pentru Villanelle crește. Încet, încet, nu mai e doar o slujbă. Devine personal.

Villanelle (interpretată de Jodie Comer), deși pare inocentă, este de o brutalitate extraordinară. Cu un apetit uriaș pentru crime, Villanelle este o psihopată cu o viață cât se poate de normală. Mulțumită să trăiască fără un cod moral, Villanelle ucide cu viziune, fără să îi pese și fără pic de remușcări.

Foto: HBO Romania