Menu
Topuri / TV

Sharp Objects și alte trei noi seriale cu potențial pentru vara aceasta

seriale

Nu știu pe unde vă prinde pe voi acest articol, dar sper că undeva la plajă, la munte sau în orice alt loc drăguț. Cu prieteni, cu distracție, cu tot ce vă place vouă.  Sharp Objects – seriale noi

Mie mi-au expirat vacanțele pe vara asta, așa că am avut timp și am început o investigație atentă… să văd ce seriale noi se lansează în perioada asta și care sunt titlurile cu potențial. A apărut pe HBO GO primul episod din Sharp Objects și sunt topită, de-abia aștept să-mi vină și cartea care a inspirat serialul (e scrisă de Gillian Flynn, tipa care a scris și Gone Girl – Fata dispărută – bestsellerul de acum câțiva ani, ecranizat cu Ben Affleck în rol principal)! Până atunci însă, haideți să vă spun despre Sharp Objects, dar și despre alte seriale promițătoare, numai bune de trecut pe lista de must see din această vară.

Sharp Objects – seriale noi

Ai dios mio! Ce bunătate de serial… și am văzut doar un episod! Sper să termin romanul lui Flynn măcar până apare al treilea, că mă enervează teribil când apare un serial/film-hit și eu nu am baza poveștii din carte. Amy Adams joacă rolul jurnalistei Camille Preaker, care se întoarce în orașul natal, Wind Gap, pentru a scrie un material despre disparițiile unor adolescente. Odată ce ajunge aici, în aparent monotonul Wind Gap, în casa mamei sale, ies la iveală toți demonii din copilăria ei complicată. Și am văzut doar un episod, dar vă zic că e ce trebuie: are suspans, are niște flashbacks care promit o acțiune cu muuult potențial, are niște personaje învăluite în mister și o are pe ea… the one and only Amy Adams. Dintre toate rolurile sale, cel mai mult mi-a plăcut cel din Nocturnal Animals (dacă nu l-ați văzut, rezolvați degrabă această problemă). Mi se pare că o prind bine poveștile astea un pic întunecate așa, iar Sharp Objects este cât se poate de dark & twisted.

Castle Rock

Hulu plusează la capitolul suspans și, la final de iulie, lansează Castle Rock, un serial despre un orășel al ororilor, inspirat de poveștile lui Stephen King. În Castle Rock este sânge în fiecare curte. Este un păcat pentru care toată lumea trebuie să plătească. Este o tensiune care plutește în jur, devenind tot mai apăsătoare. Gata, v-am stârnit interesul? Good. Bine, cred că vi l-am stârnit încă de când am spus Stephen King. Dar, ca să fie treaba treabă, vă mai zic ceva: serialul este produs de J. J. Abrams, omul din spatele unor titluri precum Lost și Westworld.

The Innocents Sharp Objects – seriale noi

Nici Netflix nu se lasă mai prejos vara aceasta și ne aduce The Innocents, un coming of age cu elemente de supranatural pe care cred că îl voi binge-ui la greu. Atunci când adolescenții Harry și June fug de o viață represivă de familie pentru a putea fi împreună, ajung într-o extraordinară călătorie de autocunoaștere, care le va da peste cap visul lor inocent. Secretele de familie ajung să testeze iubirea celor doi până la un punct limită, iar aptitudinile extraordinare cu care aceștia sunt înzestrați vor declanșa forțe puternice, capabile să îi despartă pentru totdeauna. Toate episoadele vor fi disponibile exclusiv pe Netflix din 24 august.

Jack Ryan

John Krasinski nu plănuiește să ia deloc pauză anul acesta: după succesul pe care l-a avut cu A Quiet Place, film pe care l-a regizat și în care a jucat alături de soția sa, Emily Blunt, actorul se pregătește de Jack Ryan, ecranizarea popularei serii semnate de Tom Clancy. Krasinski joacă rolul unui agent C.I.A., care pornește într-o misiune prin Europa și Orientul Mijlociu cu scopul de a prinde un terrorist cu planuri catastrofale pentru întreaga lume.

Foto: HBO România

No Comments

    Leave a Reply