Menu
Film / News

Show de video mapping: Ultimii Jedi din Star Wars ajung pe faţada Hotelului InterContinental

Ce e mai cool decât droidul BB-8, mai impresionant ca o luptă cu lightsaberele şi cel puţin la fel de spectaculos precum universul Star Wars creat de George Lucas în 1977? Inovatorul proiect de video mapping prin care este anunţată lansarea celui mai nou film din celebra serie: Star Wars: The Last Jedi.

Forum Film România (distribuitorul francizei în România) ne dă întâlnire tuturor în acest weekend, pe 9 şi 10 decembrie, între orele 18:30-21:30, la un spectacol de video mapping fascinant, realizat cu ajutorul unei tehnologii de proiecţie la cel mai înalt nivel pe plan internaţional, pe faţada uneia dintre cele mai emblematice clădiri din Bucureşti – Hotelul InterContinental, care şi-a oferit sprijinul pentru acest eveniment special.

„Povestea şi personajele create de vizionarul George Lucas acum 40 de ani reprezintă un capitol semnificativ din lumea filmelor, cu atât mai mult cu cât el este unul dintre pionierii efectelor speciale în cinematografie. Iar promovarea acestor filme este pentru noi o continuă provocare, dorindu-ne mereu să facem din fiecare lansare Star Wars un moment remarcabil. Astfel, pentru premiera de anul acesta a Star Wars: The Last Jedi, am decis să creăm un proiect de video mapping, pe o suprafaţă de aproximativ 1.000 de metri pătraţi. Efectele speciale şi apariţia unora dintre navele spaţiale din universul Star Wars vor anunţa chiar în inima oraşului lansarea mult-aşteptatului blockbuster”, a declarat Andreea Zidaru, General Manager Forum Film România.

Star Wars: The Last Jedi, cea mai nouă producţie Lucasfilm, îi readuce pe marile ecrane pe eroii îndrăgiți într-o nouă aventură epică, care promite descoperirea unor secrete vechi de generații. Filmul este distribuit în cinematografe de Forum Film România şi va fi disponibil în avanpremieră începând din 14 decembrie 2017, în format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D şi Dolby Atmos, subtitrat si dublat. Biletele s-au pus deja în vânzare la cinematografele partenere.

Sursa foto: outnow.ch, Forum Film

ÎȚI RECOMAND ȘI:

Filme decembrie 2017: descoperă premierele acestei luni!

No Comments

    Leave a Reply