Menu
Trending

Țara în care se organizează Secret Santa la nivel național

secret santa

Întotdeauna am fost modestă și am zis că, dacă e să mă mut undeva în afară, eu mă mut pe-aici pe aproape. Ori la Londra, ori într-un orășel din Italia (de preferat, cu ieșire la mare/lac). Dar acum mă gândesc că merge și mai departe. După ce am citit că, în Noua Zeelandă, Secret Santa se organizează la nivel național, am început să mă întreb cât de greu o fi să obțin viză. Serios!Țara în care se organizează Secret Santa la nivel național

Ideea a pornit la inițiativa NZ Post, practic poșta lor (ia ziceți, când ați trecut ultima dată pe la Poșta Română? Este că v-ați luat-o în freză de la doamnele de la ghișeu? :D), care le-a pus la dispoziție participanților și un depozit pentru a primi și apoi expedia cadourile.

Toată nebunia crăciunească se desfășoară pe Twitter, unde oamenii primesc doar numele contului de Twitter al celui căruia urmează să îi dăruiască ceva. Și e tare că participă toată lumea, inclusiv prim-ministrul țării: Jacinda Ardern.

Deci da, vreau și eu acolo. Am auzit că le merge bine neozeelandezilor. Și că-s fericiți. Gata, m-au convins, mă duc să mă uit de bilet.

Sursa foto: www.pixabay.com

No Comments

    Leave a Reply