Menu
Film / News

Tom Hardy, noul James Bond?

No Time To Die, cel mai recent film al francizei James Bond, va fi lansat, în sfârșit, pe 20 noiembrie, după ce premiera lui din primăvară a fost amânată din cauza pandemiei Covid-19. Pelicula nu este doar unul dintre cele mai așteptate titluri din 2020, ci și ultimul film în care îl vom mai vedea pe Daniel Craig în costumul agentului 007, care plănuiește să renunțe la rol de ani buni încoace, chiar dinainte de a semna pentru No Time To Die.

Anunțul său de la vremea respectivă a stârnit rapid un val de speculații cu privire la actorul care îl va înlocui și va deveni noul James Bond. Tom Hiddleston, Idris Elba, Richard Madden, Tom Hardy și Henry Cavill s-au numărat printre numele vehiculate cel mai des, fiind, de altfel, și cele mai populare opțiuni în rândul publicului.

Unul singur, se pare, a tras cartea câștigătoare. Este vorba de Tom Hardy, starul blockbusterelor Venom, Mad Max: Fury Road și The Revenant, dar și al serialelor Taboo și Peaky Blinders. Informația a fost publicată de The Vulcan Reporter, site-ul de exclusivități din industria filmului, deținut de jurnalistul Emre Kaya (@vullein pe Twitter), însă nu a fost confirmată de producătorii seriei James Bond. Încă.

Potrivit acestuia, vestea ar fi trebuit să fie comunicată oficial de către studiul de producție în noiembrie, însă, din cauza coronavirusului și a amânării lansării No Time To Die, va suferi un delay. Chiar și așa, confirmarea ar trebui să vină fie la final de an, fie la începutul lui 2021 (în situația – puțin probabilă – în care No Time To Die va fi amânat din nou). Dacă știrea este adevărată, Tom Hardy va călca pe urmele unor actori precum Sean Connery, David Niven, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan și Daniel Craig, continuând astfel una dintre cele mai longevive francize din toate timpurile (în producție din 1962 – Dr. No, primul film James Bond – și până în prezent). 

Însă acesta nu este singurul blockbuster pe care-l pregătește actorul pentru următoarea perioadă. Tom Hardy a fost anunțat deja în Venom: Let There Be Carnage și Mad Mad: The Wasteland, pe care le vom vedea, dacă pandemia ne va permite, în 2021 și 2022. 

Foto: outnow.ch