Menu
News / TV

Trailerul oficial al celui de-al III-lea sezon The Crown este aici!

Trailer The Crown

It is here! Mai avem de așteptat foooarte puțin până la lansarea celui de-al treilea sezon The Crown, ocazie cu care a fost schimbată întreaga distribuție, iar Netflix ne-a oferit astăzi și primul trailer oficial. Regina Elizabeth este interpretată acum de nimeni alta decât Olivia Colman, câștigătoarea Premiului Oscar pentru Cea mai bună actriță în rol principal (The Favourite) din acest an. 

The Crown – Sezonul 3 se lansează la nivel global duminică, 17 noiembrie.

Cel de-al treilea sezon The Crown urmărește schimbările din Downing Street, în timp ce Regina Elisabeta (Olivia Colman) și familia regală se străduiesc să răspundă provocărilor unei țări aflate într-o continuă schimbare. De la paranoia războiului rece, trecând prin jet-set și epoca explorării spațiului – exuberanța anilor 1960 și marea mahmureală a anilor 1970 – Elisabeth și membrii familiei trebuie să se adapteze într-o lume nouă, mai liberă, dar și mai turbulentă. Trailer The Crown

Scris de Peter Morgan, din distribuția The Crown fac parte Helena Bonham Carter în rolul Prințesei Margaret, Tobias Menzies în rolul Ducelui de Edinburgh, Josh O’Connor în rolul Prințului Charles, Erin Doherty în rolul Prințesei Anne, Ben Daniels în rolul Lord Snowdon, Jason Watkins în rolul Primului Ministru Harold Wilson, iar Charles Dance în rolul Lord Mountbatten.

Foto: Netflix