Menu
Film / Topuri

Trei filme de dragoste pe care să le vezi acum pe Netflix

filme de dragoste

Pentru că weekend-ul trecut am fost la Awake Festival, despre care am povestit pe larg AICI, am avut deosebita ocazie de a petrece aproape nouă ore în tren (trăiască CFR-ul și oamenii care contribuie zi de zi la bunăstarea infrastructurii din România. Not!). Mă rog, nu despre asta e vorba aici, pentru că am încercat să văd partea plină a paharului: nouă ore de Netflix! Yay! Așa că am recuperat niște titluri pe care voiam să le văd, iar astăzi am zis să vă povestesc un pic despre ele. filme de dragoste Netflix

The Guernsey Literary and Potato Pieel Pie Society

Ecranizare a romanului scris de Mary Ann Shaffer și Annie Barrows, pe care îl țin în bibliotecă, dar pe care nu am catadicsit să-l citesc până acum, The Guernsey Literary and Potato Pieel Pie Society este o poveste super-emoționantă (șervețelele trebuie ținute la îndemână la vizionarea sa). Lily James joacă rolul lui Juliet Ashton, o scriitoare din Londra care, în urma corespondenței cu un bărbat pasionat de cărți, ajunge pe Insula Guernsey pentru a se documenta despre un club de carte creat de câțiva locuitori în timpul ocupației naziste din cel De-al Doilea Război Mondial. Întâmplările despre care află aici sunt cu totul și cu totul neașteptate, iar în scurt timp, Juliet descoperă că mai sunt și alte lucruri care o leagă de Guernsey.

BONUS: nu știu dacă îl mai țineți minte pe Michiel Huisman, tipul care l-a jucat pe Daario Naharis în Game of Thrones. Eram topită după el și m-am bucurat foarte mult când am văzut că apare și în acest film.

Blue Jay filme de dragoste Netflix

Alt titlu care se va lăsa cu suspine, cu Sarah Paulson și Mark Duplass în rolurile principale, Blue Jay este povestea unor foști iubiți din liceu, care se reîntâlnesc pe neașteptate în orașul natal. Pa parcursul câtorva zile, cei doi rememorează trecutul pe care credeau că l-au lăsat în urmă și încep să reconstruiască puntea care i-a unit cândva. E o poezie de film, în alb-negru, cu niște actori minunați… așa că-i musai de trecut pe listă.

Catch and Release filme de dragoste Netflix

Ultima recomandare este un film ceva mai vechi, din 2006 sau 2007, dar pe care eu nu am apucat să-l văd până acum – noroc cu Netflix. La ăsta zic că o să se lase cu mai puține lacrimi, că e așa, un pic și pe comedie. Catch and Release o are în prim-plan pe Jennifer Garner în rolul unei femei care, după moartea logodnicului ei, începe să îi descopere acestuia secretele, dându-și seama că, de fapt, nici măcar nu-l cunoștea prea bine. Devastată la început, aceasta reușește să o scoată la capăt cu ajutorul prietenilor lui, o gașcă de trei nebuni cu propriile probleme.

Foto: outnow.ch

filme de dragoste Netflix