Menu
News / TV

E oficial: ultimul sezon House of Cards va fi cu Robin Wright în prim-plan

De la izbucnirea scandalului al cărui protagonist este Kevin Spacey și până acum, Internetul a fost împânzit de teorii privind soarta serialului House of Cards. Astăzi însă, Netflix a confirmat că cel de-al șaselea sezon va fi și ultimul, cu opt episoade centrate pe Robin Wright.

De altfel, finalul sezonului cinci (stați liniștiți, nu dau spoilere!) a creat contextul perfect pentru Claire Underwood și preluarea puterii de către ea, însă rămâne de văzut cum va fi dezvoltată povestea de aici înainte. În ceea ce îl privește pe Kevin Spacey, se pare că producătorii nu s-au răzgândit și, într-adevăr, actorul nu va reveni în rolul lui Frank.

Decizia de a renunța la acest personaj a fost luată la scurt timp după ce Anthony Rapp, care a jucat în filme și seriale ca Hostage, Star Trek: Discovery, The Good Fight, a povestit că, pe vremea când era adolescent, Spacey l-a hărțuit sexual. Totul s-a întâmplat la o petrecere organizată acasă la Kevin Spacey, care și-a cerut scuze publice pentru comportamentul său de atunci, punând incidentul pe seama consumului de alcool. În plus, acesta a confirmat că, de-a lungul timpului, a avut relații atât cu femei, cât și cu bărbați, dar că acum a hotărât să își trăiască viața ca un bărbat gay.

Producția ultimului sezon va fi reluată la finalul anului, iar filmările se vor încheia undeva la jumătatea lui 2018.

Sursa foto: www.outnow.ch

Îți recomand și:

Ce seriale mi-au plăcut anul acesta?

No Comments

    Leave a Reply