Menu
News / TV

Un Gossip Girl reboot este în discuţii? Yes, please!

Attention, Upper East Siders… romanian version, evident. Mark Pedowitz, preşedintele CW, televiziunea care a produs Gossip Girl şi multe alte titluri pe care le devorăm noi (Arrow, Supernatural, The Vampire Diaries, The Originals, Riverdale), tocmai a anunţat că sunt discuţii pentru o revenire a celebrului serial.

„Purtăm o discuţie despre asta, dar nu ştiu în ce direcţie suntem“, a declarat el în cadrul unei conferinţe de presă pentru Television Critics Association.

Şi nu ştiu în ce relaţii sunteţi voi cu Gossip Girl, dar eu l-am văzut deja de vreo două ori. Îl asociez cu anii mei de liceu şi, chiar dacă am fost mega-dezamăgită de final, trebuie să recunosc că mi-ar plăcea să mai „călătoresc“ puţin cu Blair, Serena, Chuck, Nate şi Dan în New York.

După încheierea serialului, ţin minte că Penn Badgley aka lonely boy Dan a spus că finalul nu a avut nicio noimă. Şi că identitatea adevăratei Gossip Girl (nu o să spun cine este, în caz că mai sunt printre voi persoane care nu au văzut încă serialul), care a fost dezvăluită în ultimul episod, nu prea a avut legătură cu direcţia iniţială a poveştii. Iar eu chiar am fost de acord cu el.

 

Însă tot îmi doresc mult, mult acest reboot. Şi, bineînţeles, sunt curioasă tare să văd dacă îl mai aduc pe Ed Westwick, adică Chuck Bass, în serial, după scandalul de hărţuire sexuală în care a fost implicat. Am urmărit povestea, actorul a fost achitat de instanţă de curând, pentru că nu au fost aduse suficiente probe pentru acuzarea lui. N-a postat aproape un an pe Instagram şi acum văd că a revenit în forţă.

Cât despre ceilalţi actori din Gossip Girl, cred că Penn Badley şi Blake Lively stau ceva mai bine. Penn a avut mega-succes cu serialul You (pe care îl puteţi găsi pe Netflix şi despre care am povestit şi eu aici), în timp ce Lively a bifat câteva filme destul de populare (The Age of Adaline, The Shallows şi A Simple Favor), dar de o calitate oarecum discutabilă. De Leighton Meester îmi pare rău, a mai jucat în câteva seriale după Gossip Girl, însă nu a fost nimic notabil. La fel şi Chace Crawford, pe care chiar nu l-am mai văzut pe nicăieri.

Sigur, sunt şi actori pentru care Gossip Girl a fost o carte super-norocoasă. Este vorba de Sebastian Stan, care jonglează acum între pelicule indie (I, Tonya) şi blockbustere Marvel (chiar aşa, nu vă e dor de un film Marvel?), şi de Armie Hammer, care a dat lovitura cu genialul Call Me By Your Name şi are multe titluri în lucru, inclusiv un sequel pentru CMBYN.

Foto: outnow.ch

CITEŞTE ŞI:

10 seriale oldie but goldie numai bune de revăzut acum