Menu
News / TV

Alex Rider, tânărul care devine spion fără voie, începe astăzi misiunile secrete la AXN

Serialul thriller cu spioni, Alex Rider, debutează în această seară, de la ora 23.00, în premieră în România, pe AXN. Otto Farrant, actorul care îi dă viață lui Alex Rider în noua producție, are un mesaj pentru telespectatorii AXN pe care îl puteți vedea aici:

Serialul dezvăluie povestea lui Alex Rider, un adolescent aparent obișnuit din Londra, care a rămas fără părinți la o vârstă fragedă, și care a fost instruit, fără să știe, de către unchiul său pentru lumea spionajului. Lumea lui Alex este dată peste cap și pe parcursul celor opt episoade se trezește prins într-un plan extrem de elaborat al unui department secret MI6 condus de Alan Blunt (Stephen Dillane) și Doamna Jones (Vicky McClure). Determinat să afle cine sunt cei responsabili de moartea unchiului său, Alex acceptă cu reticență să meargă sub acoperire la Point Blanc, un internat izolat, unde adolescenții cu probleme sunt aduși pe calea cea bună. Acolo, doctorul Greif (Haluk Bilginer) și Eva Stellenbosch (Ana Ularu) au pus la cale un plan macabru, pe care Alex va trebuie să îl oprească, indiferent de consecințe. 

Otto Farrant și Anthony Horowitz, prolificul autor britanic, care a scris seria Alex Rider, vândută în peste 20 milioane de exemplare la nivel global, vor discuta despre Alex Rider pe 8 octombrie 2020, în cadrul New York Comic Con. Anul acesta, celebrul eveniment va avea loc virtual, în perioada 8-11 octombrie și va putea fi urmărit online de milioane de fani din întreaga lume, panelurile fiind disponibile și după terminarea evenimentului pe Youtube (YouTube.com/NYCC). Întreg programul este accesibil aici – https://www.findthemetaverse.com/schedule

Serialul Alex Rider, produs de Eleventh Hour Films și Sony Pictures Television, a avut premiera în Marea Britanie în iunie, premiera din SUA urmând să fie în luna noiembrie. Filmat în Marea Britanie și România, din distribuția sa fac parte Otto Farrant, Ana Ularu, Brenock O’Connor, Vicky McClure, Stephen Dillane, Jack Starbright, Haluk Bilginer și Ronke Adekoluejo.