QREATOR și TEDxBucharest lansează campania #QreateMetamorphosis

Toți cei care își doresc să inspire audiența TEDxBucharest și să câștige abonamente la evenimentul TEDxBucharest Metamorphosis au acum oportunitatea să fie selectați în campania #QreateMetamorphosis.

Mecanismul pe care trebuie să îl urmeze toți participanții este simplu. Primul pas este să aibă peste 18 ani împliniți și să viziteze scena pop-up amenajată la QREATOR (Blvd. Aviatorilor 8A, București). Acolo își pot înregistra ideea de 1 minut cu care să inspire o metamorfoză individuală sau colectivă.

Echipa TEDxBucharest va curatoria cele mai bune idei și le va publica pe pagina de Facebook TEDxBucharest cu hashtagul #QreateMetamorphosis. Cele mai bune 10 idei vor câștiga abonamente duble la evenimentul din 16 și 17 noiembrie. Toți participanții campaniei vor primi un discount de 40% la achiziționarea oricărui bilet la TEDxBucharest Metamorphosis.

Campania se desfășoară între 1 și 15 noiembrie, iar câștigătorii celor 10 abonamente duble vor fi anunțați pe pagina de Facebook TEDxBucharest pe 15 noiembrie la 7 PM.

TEDxBucharest Metamorphosis, acceleratorul de schimbare este al 11-lea eveniment organizat de echipa TEDxBucharest. Peste 21 de speakeri și 4 performance-uri sunt programate pe 16 și 17 noiembrie 2019 la Noua Aulă a Universității Politehnice din București.
Toate informațiile și agenda pe zile sunt disponibile pe www.tedxbucharest.ro. Abonamentele de 2 zile în valoare de 189 EUR, biletele de 1 zi în valoare de 109 EUR și abonamentele pentru studenți în valoare de 89 EUR sunt disponibile pe tedxbucharest.roiabilet.ro si pe bilete.ro.
Written By
More from Bianca Sterie

HBO Europe și TNT Serie au încheiat filmările pentru serialul HACKERVILLE

HBO Europe și TNT Serie au încheiat filmările pentru serialul original HACKERVILLE....
Read More